Logo

Wij verzamelen geen persoonlijke gegevens
Onze vergelijker is 100% gratis
Wij zijn altijd onpartijdig

Dankzij rijopleiding-vergelijken.nl heb ik de ideale rijschool gevonden die bij mij past :)

Suzanne Bos ⭐⭐⭐⭐
Suzanne Bos

Rijscholen in Groningen

In Groningen zijn veel rijscholen te vinden. Op onze website staan de grootste en beste rijscholen

Meest gekozen

 Rijschool City

Rijschool City

Door hun unieke, persoonlijke en duidelijke lesopbouw wordt jouw rijopleiding in Groningen makkelijker en leuker. Daardoor heeft Rijschool City een hoog slagingspercentage en krijgen ze de beste klantenbeoordeling van Noord-Nederland. Bij hen ben je dus op juiste plek om je rijbewijs te halen in Groningen! Rijschool City is een van de weinige rijscholen in Groningen die een rijsimulator beschikbaar heeft voor de autorijlessen. In de virtuele auto kun je op je eigen tempo en zonder risico's de eerste stappen zetten in je rijopleiding of juist je vertrouwen in je rijvaardigheid terugwinnen.

 ANWB Rijopleidingen

ANWB Rijopleidingen

Als je zorgeloos wil beginnen met autorijles is een ANWB autorijschool de beste keus. Bij hen kies je namelijk voor zekerheid, kwaliteit & gemak!

 Wolf Rijbewijsshop

Wolf Rijbewijsshop

Minder rijlessen en minder betalen voor je rijbewijs? WOLF autorijschool Groningen werkt volgens een uniek, zelf ontwikkeld lessysteem, waardoor een hoge kwaliteit gegarandeerd is. Deze hoge kwaliteit van les geven zorgt ervoor dat jij binnen de kortste keren zelfstandig de weg op kan!

 Spits 92

Spits 92

Het team van Spits>92 bestaat uit jonge, ambitieuze instructeurs/trices die voortdurend naar verbetering van de lesmethoden streven.

 iQDrive

iQDrive

Zo snel mogelijk je rijbewijs halen? Met iQdrive rijd je moeiteloos naar je doel! Zij zijn de grootste rijschool van Nederland zijn en beschikken over aantrekkelijke lespakketten.

 Oosterpoort Opleidingen

Oosterpoort Opleidingen

Oosterpoort is een professionele rijschool met zeer ervaren en deskundige (full-time) instructeurs die jou op je gemak stellen en je begeleiden bij deze unieke ervaring. Oosterpoort heeft meer dan 50 jaar ervaring met rijles geven. In die tijd hebben 35000 mensen hun rijbewijs bij Oosterpoort gehaald. Bij Oosterpoort werken meer dan 40 ervaren en professionele instructeurs die ervoor gaan zorgen dat jij snel voor je rijbewijs gaat slagen!

 Rijschool Markant

Rijschool Markant

Rijschool Markant bestaat uit een groep positief denkende en zeer ervaren instructeurs. Zij werken met visie en passie en zijn trots op wat we bereiken. Hun ambitie is jou als leerling een hoogwaardige opleiding te geven waar je met plezier en voldoening op terugkijkt..

 12 Drive

12 Drive

Autorijschool 1-2 Drive is sinds 2004 een bekende autorijschool in omgeving Groningen, Ten Boer, Delfzijl, Winschoten en verre omstreken.

 Verkeersschool Oosterveld

Verkeersschool Oosterveld

Je wilt meer dan alleen veilig autorijden. Je wilt ook zeker en vooral met plezier autorijden, pas dan ben je volledig geslaagd. Verkeersschool Oosterveld leidt al meer dan 40 jaar cursisten op.